ข่าววิชาการ-วิจัย-สัมมนา

IAO organized a one day workshop on “How to make an effective research presentation in English”

On 15 March 2017, at Rabiangban Room 1, Library Building, Walailak University by International Affairs Office organized one day workshop entitled “How to make an effective research presentation in English” with an objective to provide an opportunity for WU postgraduate student to learn about how to make their research presentation more interesting and understandable.

The workshop was conducted in English by an invited speaker Assistant Professor Dr. Theeraphong Baular from Burapha University. Twenty WU postgraduate students attended the workshop. The workshop had been divided into two sessions—a lecture session and student presentations with feedback. After the lecture, each participant was given 20 minutes to make their own research presentations and receive feedback for further improvement from Dr. Theeraphong.

Photo gallery