ข่าววิชาการ-วิจัย-สัมมนา

Walailak University and Sriwijaya University signed Memorandum of Understanding

On 22 October 2012, the Memorandum of Understanding (MoU) has been signed between Walailak University, Thailand and Sriwijaya University, Indonesia. For Walailak University part, Assoc.Prof.Dr. Amara Changsub, Vice-President for Academic Affairs and WU President's representative, presence at the MoU signing ceremony on behalf of Walailak University. Professor Dr. A. Muslim, Vice-Rector for Planning and Cooperation and the Sriwijaya Rector's representative, acting on behalf of Sriwijaya University, Indonesia. Based upon the principles of mutual benefit, the two universities will carry out education and research, exchange of faculty members, staff and students, exchange of scientific materials, publications and information, joint research and meetings, and training of staff. After MoU signing ceremony, the two parties have discussed more feasible academic activities which will be jointly organized soon next year between WU School of Agricultural Technology and Sriwijaya University. Sriwijaya University has committed to send six Agricultural students to Walailak University for their research projects and Walailak University by Agricultural Technology School accepted to provide academic advisors to supervise the research projects.

รายละเอียดเพิ่มเติม : http://iro.wu.ac.th