ข่าวทั่วไป

Walailak University attended Grand Opening Ceremony of UniMAP New Campus, Malaysia

On 3 March 2013, Mr. Phusit Horpet, Walailak University’s representative and eight students from the School of Engineering and Resources attended the Grand Opening Ceremony of University Malaysia Perlis: UniMAP, Malaysia. The opening ceremony was presided over by Dato' Seri Najib Razak . More than 25,000 guests attended the grand opening ceremony to congratulate the opening of UniMAP’s new campus. The Prime minister said at the grand opening ceremony "Congratulations, UniMAP, for having been able to fulfill the aspiration that I once had in mind for it"

The Walailak University delegation had received a warm hospitality from UniMAP at the Grand Opening Ceremony. Since the official MOU was signed by WU and UniMAP in August 2008, then, several collaborative projects/activities were launched under the signed MOU such as Student Internship Programs (English/Engineering, Environmental/International Business), the SUC-ES English Camp, the International Leadership and Soft-Skills Enhancement Camp, which was organized twice in 2012 and 2013 at WU and UniMAP. Brig. Gen. Dato Prof. Dr. Kamarudin Hussin, Vice Chancellor of UniMAP mentioned on his latest visit to Walailak University on 14 February 2013 that he has a good intention to maintain the previous collaborative activities between WU and UniMAP, while he welcomes an expansion into new academic collaboration activities to other fields or programs of study of the two universities.