ข่าวการศึกษา-นักศึกษา

31 Pharmacy Students Participated in USM English Talent Development Program

The School of Pharmacy, Walailak University provided an opportunity to forth years Pharmacy students to participate in the English Talent development program at the Universiti Sains Malaysia (USM), Penang, Malaysia from 25 to 27 February 2015.

Assistant Professor Dr. Chatchai Wattanapiromsakul, Dean of the School of Pharmacy expressed his wish to develop the students’ English skill for their future profession and international working environment by supporting them to gain a mentioned experience from USM.

Dr. Boonsong Wungsintaweekul, Lecturer of the School of Pharmacy and Assistant Professor Peerarat Thaina, Academician of the School of Pharmacy, led the students to participate in the program at USM. They were warmly welcomed by Prof. Munavvar Zubaid, Dean of the School of Pharmacy USM, lecturers and Mr. Imran Sarwar, who is a President of Postgraduate Student Association (PSA), Student Ambassador (Pakistan), Institute of Postgraduate Studies (IPS), and Ph. D Fellow & Researcher, National Advance IPv6 Centre (NAv6), USM.

During the program, the students learnt English, presented classroom assignment, and worked in team to achieve challenging questions. The students gained a lot of practised skill throughout a three day program. Besides that, USM has provided an opportunity for Walailak University to visit a laboratory of Pharmacy, discussed in the two universities’ future of collaboration, and experienced in Malaysia culture and people way of life.